Uitgaven

Kerst in Amersfoort – Dubbel-cd met orgel en zang

Deze dubbel-cd (uitgekomen in 2021) bevat bekende en onbekende, eenvoudige en uitgebreide orgelbewerkingen uit verschillende tijden en plaatsen. Zo komen verschillende stijlen en klanken van het pas gerestaureerde en uitgebreide Flentrop orgel van de Nieuwe kerk aan bod. De bijbehorende orgelkoralen worden gezongen door de 14-jarige Carlijn Noorda. We worden door de liedteksten meegenomen in het kerstverhaal, dat in chronologische volgorde wordt behandeld. De mooie opname is verzorgd door Excellent-Recordings.

De dubbel-cd is te bestellen via info@dennisvanderwijk.nl (€ 20,- euro incl. verzending). Klik voor meer informatie op onderstaande link:

Eer zij God in onze dagen – Smilde
O Jesulein suss – te Velde
Nun komm, der Heiden Heiland BWV 659 – Bach
Noel Quand le sauveur Jesu Christ variatie 4
Lofzang van Maria variatie 7 – Post

Aan de Amsterdamse grachten – Fantasie voor orgel

Geschreven en verschenen in 2020, tijdens het begin van de Coronatijd. Het werk is geschreven in een toegankelijke stijl, met hier en daar wat modernere klanken. Uitgegeven bij Boeijenga Music Publications.
Klik hier voor een link naar Boeijenga Music om het muziekstuk te bestellen.

Een opname (beeld en geluid) is te horen via mijn YouTube-kanaal.

Nieuw! Liedjes voor ‘t slapen gaan…

Dit boekje met CD biedt een variatie aan 25 prachtige liederen en gebedjes. Gezongen door de 11-jarige Carlijn Noorda en begeleid op piano door Dennis van der Wijk. De schitterende opname en uitgave is verzorg door Excellent Recordings.

Ga naar de website https://www.bestelmuziek.nu/kinderen/liedjes-voor-t-slapen-gaan/ om diverse liedjes van de cd te beluisteren! Hier vindt u ook bestelinformatie.

Five Musical Impressions for organ…

Dit orgelwerk is gecomponeerd ter gelegenheid van mijn Master-eindexamen. Het werk is geschreven in een toegankelijke stijl, met hier en daar wat modernere klanken. De bladmuziek van Five Musical Impressions for organ is uitgegeven in 2019 bij Boeijenga Music Publications.

Klik hier voor een link naar Boeijenga Music om het muziekstuk te bestellen.

Een opname (beeld en geluid) is te horen via mijn YouTube-kanaal.

Later volgt meer…